Met pasen zie je er op je paasbest uit. Tenminste, dat was ooit zo. Maar wat is paasbest? Als ik aan pasen als kleur denk, denk ik geel. Geel is lekker vrolijk, geel staat voor zon, voor eitjes en kuikentjes. Geel is het voorjaar en de zomer. Een paasbeste shoplist is voor mij dan ook een Yellow Shoplist.

River Island Cropped jacket

 

yellow shoplist 2

1. Vrolijk cropped geel jasje van River Island voor €65,-. Staat heel erg leuk op een jurkje, maar ook op stoere boyfriend jeans.

2. Paasbeste nagels met I just can’t cope-acabana – OPI Brazil Collection, €14,25 per stuk en te koop bij drogist, parfumerie en nagelsalon.

3. Deze portefeuille die je ook als clutch kunt gebruiken is van Zara en heeft een boodschap. Niet alleen de kleur maakt ‘happy’, de tekst ook :). Voor €19,95 maakt hij jou misschien wel gelukkig.

yellow shoplist 3

 

4. Te koop voor €50,- bij Miss Selfridge, deze zachtgele Crepe Tulip Dress. Deze dress is niet alleen leuk als lentejurkje, maar ook een feestelijk jurkje dat je op een huwelijk aan kunt trekken.

5. Lieve übertrendy waterschoentjes van Juju Seven, leuk voor op het strand, maar ook onder een kek jurkje of shorts. Ze kosten €21.07 bij ASOS.

6. Gele shopper met perforatie van Zara met handig binnentasje dat beschermt tegen grijpgrage handjes. Voor €49,95 bungelt hij aan jouw arm.

Wat is jouw favoriete gele item?

 

Advertenties