Het voorjaar is los gebroken en daar horen natuurlijk ook bijpassende nagellakjes bij met frisse vrolijke kleurtjes. Zoals de Essie Hide & Go Chic Spring collectie; 6 vrolijke kleurtjes waarvan ik er 4 voor je geswatcht heb. Kijk en lees maar mee…

Essie Spring Swatch 1

Spin the bottle: Nude zoals nude moet zijn. Een hele basiskleur die soms naar beige neigt en in ander licht weer naar roze. Het is een creamy lakje die dekt in 2 laagjes.

Fashion Playground: Een frisse mintgroene kleur met een lichte zilveren shimmer erin die je duidelijk in het flesje ziet zitten en ook bij bepaald zonlicht naar voren komt. Is niet compleet dekkend na 2 laagjes, maar bleef zonder topcoat  wel 4 dagen zitten op de nagels zonder te gaan chippen. Lijkt een beetje op Essie Mint Apple Candy, maar is iets fletser.

Essie Spring Swatch 2

Romper Room: Voor mij is dit een perfect bleekroze kleurtje. Past overal bij en staat prachtig als je bruin(ere) handen hebt. Dekt in 2 laagjes en is lekker creamy.

Style Hunter: Framboosroze die in elk licht toch weer anders is. Op deze foto lijkt hij bijvoorbeeld weer minder helroodroze, terwijl hij in fel zonlicht fel helroodroze is. Dekt ook in 2 laagjes en is een creamy lak zonder toestanden.

Er zijn ook nog twee blauwe tinten in deze collectie, namelijk Hide & Go Chic en Truth or Flare. Dus als je fan bent van blauw, is een van die twee wellicht wat voor jou.

Wat een fijne kleurtjes zijn het hè? Niet heel spannend, maar wel lekker fleurig voor het voorjaar. Van Essie hoef je overigens nooit echt spectaculaire kleuren te verwachten, maar gewoon kleuren die fijn zijn in gebruik en prima van kwaliteit.

Essie Nagellak is verkrijgbaar bij DA, Bol.com, Etos en Wehkamp.nl en kost €9,99 per lakje.

Wat is jouw favoriet? Reacties zijn altijd welkom!

Advertenties